Yritys

Suomen konsultti- ja asiantuntijapalvelut Oy on rakennuttamisen, rakentamisen, kiinteistöjohtamisen, kunnossapidon ja toimitusketjun johtamisen asiantuntijayritys. Toimeksiannoissa toimimme tilaajan edunvalvojana yhdessä sovitun palvelukuvauksen mukaisesti. Tehtävänämme on auttaa tilaajaa rakennuttamiseen ja kiinteistöihin liittyvissä palveluissa, jotta he voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Toimialueenamme on tällä hetkellä pääosin Etelä-Suomi. Yksittäisiä toimeksiantoja voimme kuitenkin toteuttaa koko Suomen alueella.

Palvelutarjontaamme kuuluvat talonrakennuskohteiden rakennuttamistehtävät, rakennus- ja talotekniset työmaavalvontatehtävät sekä kiinteistöjohtamisen, ylläpidon ja toimitusketjun johtamisen – konsultti- ja asiantuntijapalvelut. Toimeksiantojen palvelut suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä heidän tarpeiden mukaan, jolloin jokaisesta toimeksiannosta tulee yksilöllinen.

Olemme erikoistuneet vuokralaismuutoksien ja kunnossapitokorjausten projektinjohtamiseen sekä rakentamisen ja kiinteistöpalveluiden hankintoihin. Henkilöstöltämme löytyy myös vuosien kokemusta suurten hankkeiden johtamisesta, joten tarvittaessa voimme toteuttaa myös suuria hankkeita asiakkaan toiveiden mukaisesti.